Στη Vårgårda παράγουμε υψηλής ποιότητας τροφή για γάτες και σκύλους εδώ και πάνω από εκατό χρόνια, και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε για αιώνες!  

 Όλα ξεκίνησαν το 1903

Μια μέρα στα μέσα της δεκαετίας του 1800, ένας φιλόδοξος νεαρός από το Gothenburger ονόματι Aaron Heyman αποβιβάστηκε στη Vårgårda. Στις εύφορες κοιλάδες της περιοχής Västergötland, χρησιμοποίησε τις γνώσεις παρασκευής βρώμης στον ατμό  που είχε αποκτήσει στη Σκωτία, προκειμένου να αξιοποιήσει τα θρεπτικά υπολείμματα από την διαδικασία παραγωγής αυτής της επεξεργασίας. Έτσι, το 1903 παρουσιάστηκε η πρώτη τροφή για σκύλους, παρασκευασμένη με άλευρο επεξεργασμένης στον ατμό βρώμης, η όποια ονομάστηκε  «Vårgårda Hundmjol».

Σήμερα η Doggy ΑΒ είναι ο μεγαλύτερος παρασκευαστής τροφών για κατοικίδια ζώα στη Σουηδία, με παράδοση μεγαλύτερη των  110 ετών. Η εταιρεία έχει περίπου 160 υπαλλήλους και έναν ετήσιο κύκλο εργασιών 520 εκατομμυρίων κορονών Σουηδίας.

 

Παρασκευάζεται στη Σουηδία

Τα σουηδικά χαρακτηριστικά ενός αγνού και θρεπτικού προϊόντος είναι οι κύριες κατευθυντήριες αρχές για την ανάπτυξη και την παραγωγή μας.

Το εργοστάσιό μας παρασκευάζει υγρή και ξηρά τροφή και βρίσκεται στην όμορφη αγροτική έκταση Vårgårda της δυτικής Σουηδίας. Εδώ στη Σουηδία, οι αγρότες χρησιμοποιούν λιγότερα χημικά απ' οπουδήποτε αλλού στον κόσμο και η σουηδική κτηνοτροφία χαρακτηρίζεται εδώ και δεκαετίες από ιδιαίτερα αυστηρές νομοθεσίες προστασίας και ασφάλειας, για καλή διαβίωση – μεταχείριση των ζώων. Αυτό σημαίνει ότι τα συστατικά μας είναι υψίστης ποιότητας, χωρίς ορμόνες, αντιβιοτικά και συνθετικά πρόσθετα.

Bozita – μέρος της Doggy AB

Doggy ΑΒ σε Vårgårda είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους παραγωγής τροφίμων στις σκανδιναβικές χώρες .

 

Doggy ΑΒ είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 , 14001 ( περιβαλλοντική) και 22000. Το ISO 22000 είναι το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων που πληροί τις απαιτήσεις του συστήματος HACCP , Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου , με τον εντοπισμό και την εξασφάλιση κρίσιμων σημείων ελέγχου . Το ISO 22000 εγγυάται επίσης απαραίτητη ρουτίνες για την ιχνηλασιμότητα εμπρός και πίσω στην αλυσίδα της διαδικασίας , για να διασφαλίσει την υγεία και την ποιότητα .


Διαβάστε περισσότερα για εμάς

 

Τροφή για σκύλους
Η σκυλοτροφή μας
Οι υπεύθυνοι ανάπτυξης των προϊόντων μας

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα
Bozita Nordic by Nature

Διαβάστε περισσότερα για το νέο μέλος της οικογένειάς μας

Μάθετε περισσότερα